Onze plek in de circulaire economie

Duurzaamheid, circulaire economie, kostenbesparing.. Woorden waar we steeds vaker mee geconfronteerd worden, maar wat betekent dit concreet? Hoe pakken organisaties dit effectief aan?

Graag nemen wij u mee in wat ons drijft, waar onze passie ligt en wat wij samen kunnen doen om onze wereld te verbeteren. Zowel op lokaal als nationaal niveau (en zelfs een beetje op wereldniveau). Wij doen dit door te werken aan een circulaire economie en daarmee een zichtbare bijdrage te leveren aan uw duurzaamheidsbeleid.

Aangenaam kennis te maken!
Saniservice is al ruim 20 jaar actief op het gebied van de levering en volledige service van sanitaire voorzieningen binnen de B2B markt. Saniservice is gespecialiseerd in de levering en het onderhouden van sanitaire voorzieningen binnen de zakelijke mark en non profit sector. Onze relaties bevinden zich binnen alle denkbare sectoren; van kleinbedrijf tot middelgrote en grote gemeenten. Van  drukkerijen en logistiek bedrijven tot penitentiaire instellingen. Kortom; een zeer breed pallet aan branches met relaties die wij reeds jarenlang mogen bedienen.

Vanaf 2016 hebben wij onze ideeën over hoe wij op innovatieve en spaarzame wijze kunnen bijdragen aan een betere wereld verder concreet gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een uniek concept waarbij wij samen met onze klanten de kringloop van oud papier 100% sluiten binnen Nederland. Daarnaast hebben wij de volgende punten rotsvast vastgelegd:

  • Het inzetten van de meest duurzame producten die op het moment beschikbaar zijn.
  • Het in eigen beheer sluiten van de kringloop van grondstoffen, inzetbaar binnen ons productenpakket.
  • Local for local; samenwerken en daar waar mogelijk werkzaamheden uitbesteden aan SW bedrijven en aan organisaties met cliënten in dagbesteding.

Graag gaan wij verder in op wat de circulaire economie u als organisatie kan bieden in zowel duurzaamheid als kostebesparing. Wat onze filosofie is niet voor niets; Duurzaam is Spaarzaam.

Meer informatie? Neem direct contact met ons op!