Duurzaam moet spaarzaam zijn

De laatste van de 4 criteria is naar onze mening niet onbelangrijk; duurzaam moet spaarzaam zijn.

Aanmerkelijk lagere exploitatiekosten voor uw organisatie

Onze relaties bevinden zich in zeer uiteenlopende branches in het B2B segment; van gemeentes tot scholen tot commerciële organisaties. In geheel Nederland.

Het gehele traject van inzameling tot aanlevering als grondstof wordt in eigen beheer uitgevoerd. Het logistieke proces is zo ingericht dat er altijd sprake is van een retourvracht waardoor er geen additionele kosten zijn voor transport van uw oud papier.

spaarzaam-bw

Bovendien leveren wij een dermate hoogwaardige grondstof aan onze papierproducent Wepa Nederland B.V. dat wij hiervoor een vergoeding ontvangen. Sámen de kringloop sluiten is sámen de voordelen genieten. Het model voorziet in een korting op uw kosten van service en onderhoud van uw sanitaire voorzieningen.

Wij hebben bij klanten van het eerste uur een gemiddelde besparing van 20.7% gerealiseerd. Dit betreffen de jaarlijkse kosten van de situatie voor inzet van ons concept t.o.v het resultaat erna.

Saniservice bewijst hiermee dag in dag uit dat duurzaam écht spaarzaam kan zijn. Meer weten? Neem dan contact met ons op.