Specialist in
Duurzame Toilethygiëne

Van a tot z ontzorgd

Over SaniService

Saniservice is gespecialiseerd in de levering en het onderhouden van sanitaire voorzieningen binnen de zakelijke mark en non profit sector. Saniservice is een onafhankelijk bedrijf.

De producten worden op basis van flexibele concepten aangeboden waarbij de wens van de klant uiteraard centraal staat. Volledige ontzorging waarbij u met slecht één vaste chauffeur en één vast contact persoon te maken heeft. Vanaf 2016 hebben wij onze idëeen over hoe wij op innovatieve en spaarzame wijze kunnen bijdragen aan een betere wereld concreet gemaakt en zijn van start gegaan.

Dit heeft geresulteerd in een uniek concept waarbij wij samen met onze klanten de kringloop van oud papier 100% sluiten binnen Nederland. Daarnaast hebben wij de volgende punten rotsvast vastgelegd:

  1. Het inzetten van de meest duurzame producten die op het moment beschikbaar zijn.
  2. Het in eigen beheer sluiten van de kringloop van grondstoffen, inzetbaar binnen ons productenpakket.
  3. Local for local; samenwerken en daar waar mogelijk werkzaamheden uitbesteden aan SW bedrijven en aan organisaties met cliënten in dagbesteding.
  4. Duurzaam moet spaarzaam zijn

Ook voor de nabije toekomst staan er een aantal projecten gepland die buitengewoon goed aansluiten binnen onze visie. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar een Service medewerker buitendienst (24-40 uur per week). Bekijk de vacature.

duurzaam = spaarzaam

Ons business model voorziet in een verdiscontering van onze additionele inkomsten in úw kosten van service en onderhoud van uw sanitaire voorzieningen.

paper recycling

SaniService Paper Recycling is onderscheidend. Met SaniService bent u ervan verzekerd dat uw oud papier hergebruikt wordt voor nieuw, in Nederland geproduceerd, hygiënepapier.

vragen?

neem contact op

telefoon

0341 – 422 849

email

info@saniservice.nl

social media

Facebook  | Linkedin