Sanitaire voorzieningen voor uw bedrijf

Comfortabel, representatief en hygiënisch ingerichte toiletruimtes zijn onmisbaar binnen de zakelijke markt.

Saniservice zorgt ervoor dat je in de washroom met een goed, eigentijds gevoel een bijdrage levert aan een beter milieu. Met de verschillende kwaliteitslijnen bieden we een compleet assortiment voor elk segment. Zo is het hygiënepapier certificeerd met de keurmerken FSC100% recycled, Europees Ecolabel en additioneel CO2neutral en Cradle to Cradle. Naast hygiënepapier en dispensers bestaat het assortiment verder uit zeep, luchtverfrissers, toiletbrilreinigers, afvalbakken en hygiëneboxen.

De innovatieve dispenserlijnen zijn compact, zeer functioneel, stijlvol en leverbaar in twee series. Het aantrekkelijke design van de dispensers heeft een tijdloze uitstraling en past in iedere toiletruimte.

Één sleutel voor dispensers in uw sanitaire voorzieningen

Alle dispensers binnen onze Premium dispenserlijnen zijn te openen met één sleutel. Uniek in de markt en wel zo makkelijk.

Uitstekende en uitgebreide dienstverlening

Het professioneel plaatsen van de dispensers uit onze Premium productlijnen vormt slechts het begin van de samenwerking. Saniservice zorgt ervoor dat u voorzien bent van goed werkende dispensers en voldoende voorraad op maat. Bovendien verzorgen wij de volledige service
van uw luchtverfrissers, dameshygiëneboxen en schoonloopmatten.

Kortom; een zorg uit handen voor uw sanitaire voorzieningen

Bekijk ons productaanbod